Velkommen

Velkommen til Bylegene på Jessheim!

Lege Torkil Rabbum har permisjon fra 1/8-2022.  Fra 1/2-23 er lege Nooman Ahmad vikar for Rabbum

Vi har vikar på lister uten fast lege. Helsenorge-funksjoner har begrensninger hos vikar. Ofte må resept og time bestilles på telefon eller i resepsjonen. Bestill medisiner i god tid før du går tom.

DU KAN FÅ KONTAKT MED FASTLEGEN DIN PÅ VIDEOKONSULASJON – SEND MELDING PÅ HELSENORGE.NO, BESTILL PÅ TELEFON ELLER VIA ELEKTRONISK TIMEBESTILLING

 

Hensikten med denne hjemmesiden er å gjøre det enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss. Benytt vår digitale løsning for å unngå ventetid på telefonen. Du kan:

Kontoret har telefontid alle hverdager mellom fra 08.20 – 11.30 og 13.00 – 14.30

Resepsjonen er åpen fra mandag-fredag i tiden 09.00-12.00 og 13.30-15.00

Vi ekspederer bestilling av resept så snart som mulig, men vanligvis senest innen 3 dager. Bestill nødvendig medisin i god tid.

Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager.

Ved behov for legehjelp når kontoret er stengt: Ring Ullensaker legevakt – telefon 116117

Når det er akutt og står om liv – ring 113.

Skoleelever som trenger legeerklæring for fravær må ta kontakt 1. fraværsdag om morgenen, og må regne med å møte til time.

 

Våre tilbud
Bylegene AS på Jessheim er en fullverdig allmennpraksis med 2 spesialister i allmennmedisin og 2 allmennleger i spesialisering. Våre tjenester omfatter eksempelvis fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser med kreftprøvetaking.