Velkommen

Velkommen til Bylegene på Jessheim!

Dr. Røn er sykmeldt og har dr. Maymunah Ghulam som 100% vikar.  Vi har sykdom hos våre sekretærer så vi har begrenset kapasitet i perioder og det vil oppleves mer ventetid.

PASIENTER MED SYMPTOMER FRA LUFTVEIER KAN IKKE MØTE OPP UTEN AVTALE.

Coronavirus: Hvis du har mistanke om at du er smittet, skal du IKKE møte opp på legekontoret. RING først eller bruk helsenorge.no for å ta kontakt med kontoret.

If you have visited an area with coronavirus outbreak AND develop symptoms of a fever,cough or shortness of breath,you should immediately contact a doctor or theout-of-hours medical service by phone. Note! It is important that you call the doctor before visiting the doctor’s surgery.

DU KAN FÅ KONTAKT MED FASTLEGEN DIN PÅ VIDEOKONSULASJON – SEND MELDING PÅ HELSENORGE.NO, BESTILL PÅ TELEFON ELLER VIA ELEKTRONISK TIMEBESTILLING

 

Hensikten med denne hjemmesiden er å gjøre det enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss. Benytt vår digitale løsning for å unngå ventetid på telefonen. Du kan:

Kontoret har telefontid alle hverdager mellom fra 08.20 – 11.30 og 13.00 – 15.00 (fredager stenger telefonen kl 14.45)

Vi ekspederer bestilling av resept så snart som mulig, men vanligvis senest innen 3 dager. Bestill nødvendig medisin i god tid.

Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager.

Ved behov for legehjelp når kontoret er stengt: Ring Ullensaker legevakt – telefon 116117

Når det er akutt og står om liv – ring 113.

Skoleelever som trenger legeerklæring for fravær må ta kontakt 1. fraværsdag om morgenen, og må regne med å møte til time.

 

Våre tilbud
Bylegene AS på Jessheim er en fullverdig allmennpraksis med 2 spesialister i allmennmedisin og 2 allmennleger i spesialisering. Våre tjenester omfatter eksempelvis fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser med kreftprøvetaking.