Velkommen

Velkommen til Bylegene på Jessheim!

 

Lege Torkil Rabbum har permisjon fra 1/8-2022. Vikar er lege Harmeet Kaur Grewal. Hun jobber 4 dager i uken(ikke onsdager)

Lydia Mariadasan har sluttet som fastlege.

Vikar på lister uten fast lege Terje Finden og Aisha Qureshi. Helsenorges funksjoner kan ikke benyttes hos vikar. Resept og time må bestilles i på telefon eller i resepsjonen. Bestill medisiner i god tid før du går tom.

DU KAN FÅ KONTAKT MED FASTLEGEN DIN PÅ VIDEOKONSULASJON – SEND MELDING PÅ HELSENORGE.NO, BESTILL PÅ TELEFON ELLER VIA ELEKTRONISK TIMEBESTILLING

 

Hensikten med denne hjemmesiden er å gjøre det enkelt og raskt for deg å komme i kontakt med oss. Benytt vår digitale løsning for å unngå ventetid på telefonen. Du kan:

Kontoret har telefontid alle hverdager mellom fra 08.20 – 11.30 og 13.00 – 15.00 (fredager stenger telefonen kl 14.45)

Resepsjonen er åpen fra mandag-fredag i tiden 09.00-12.00 og 13.00-1500

Vi ekspederer bestilling av resept så snart som mulig, men vanligvis senest innen 3 dager. Bestill nødvendig medisin i god tid.

Kontoret har åpent for timebestilte konsultasjoner alle hverdager.

Ved behov for legehjelp når kontoret er stengt: Ring Ullensaker legevakt – telefon 116117

Når det er akutt og står om liv – ring 113.

Skoleelever som trenger legeerklæring for fravær må ta kontakt 1. fraværsdag om morgenen, og må regne med å møte til time.

 

Våre tilbud
Bylegene AS på Jessheim er en fullverdig allmennpraksis med 2 spesialister i allmennmedisin og 2 allmennleger i spesialisering. Våre tjenester omfatter eksempelvis fjerning av føflekker og småkirurgi, skadebehandling, svangerskapskontroll og gynekologiske undersøkelser med kreftprøvetaking.